Grondwerken

Wij zijn gespecialiseerd in algemene grondwerken, funderings- en rioleringswerken, aanleg van parkings en terreinen.

Ook voor nivelleringswerken of om terreinen in een natuurlijk reliëf brengen, kan je bij ons terecht. Alle projecten worden professioneel uitgevoerd en perfect afgewerkt.

Bij grondwerken zijn nog tal van andere activiteiten aan de orde.  Bij de voorbereiding van het terrein gaat het misschien om bodemsanering, bouwrijp maken, mazouttanks uitgraven, afvoeren van puin en afval. Denk verder bij de aanleg aan vijvers, opritten, paddocks, parkings en terrassen; betonvloeren, silomuren, L-panelen, waterzuiveringsputten, regenwaterputten, rioleringen en funderingen. Verder kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe mazouttanks en het ophogen van percelen.

GPS gestuurde machines

Voorbereiding met onze landmeetapparatuur en GPS-besturing voor een werf te Deerlijk

Wij beschikken eveneens over een eigen TOP (tijdelijke opslagplaats voor grond) en eigen transport. Onze graafmachines & bulldozer zijn GPS gestuurd zodat we vlot kunnen zorgen voor een perfecte afwerking van het terrein. Wij beschikken over eigen landmeetapparaten waardoor we alle terreinen kunnen opmeten vóór & na. Zodoende kunnen wij perfect alles opmeten, uitzetten & alle grondverzet in kaart brengen. Het aanvragen van de nodige vergunningen i.v.m. grondverzet behoort ook tot ons takenpakket.

Onze troeven:

 

  • Grondwerken van A tot Z
  • Nieuwste methodiek voor graafwerken (GPS-gestuurd)
  • Gemotiveerd team grondwerken met kennis van zaken, riolering, fundering, aansluitingen …
  • Perfecte landopmetingen in eigen beheer
  • Nieuwste apparatuur, totaalstation
  • Korte communicatielijnen om de aanpak af te stemmen op de vraag van de klanten
  • Eigen vrachtwagens voor transport van materialen naar onze werven
  • Uitgebreid en recent wagen- en machinepark in eigen beheer, dus zijn wij niet afhankelijk van derden. Dit zorgt voor lagere installatie- en/of huurkosten
  • De centrale locatie op één minuut van de E17 in Kruisem zorgt voor een snelle levering (en dus minder werkuren)

In bovenstaande video zie je de aanleg van een zelfgebouwde sluis aan de Leie in Kortrijk om een jachthaven te kunnen baggeren.

Menu